استفاده از قارچ در غذاها

 

قارچ  منبع گیاهی و پروتئینی است که بسیار خواص دارد . قارچ تازه در مدت چند دقیقه كاملا می پزد وهرگز نباید در آب بماند و داخل كلاهك آن راباید كاملا تمیز كرد و سپس از آن در غذاها استفاده نمود .
▪ ابتدا ساقه آنها را می توان جدا كرد و از كلاهك قارچ  آنها می توان غذایی در فر یا به صورت كباب درست كرد. از ساقه های آن می توان برای سس یا سوپ استفاده نمود.
قارچ درسته را می توان به طول برید، به طوری كه ورقه های نازك به شكل خود قارچ به دست بیاید، قارچ های كوچك و ریز را می توان درسته به كار برد.
طرز پختن قارچ بسیار آسان است ، كافی است پس از تمیز كردن ، آنها را در كمی كره تفت داد یاكباب كرد یا با كره در ظرفی قرار داد و در فر ملایم در حدود ۱۰ دقیقه پخت .

برای پختن قارچ ایبتدا لازم است که آن را خورد کنید و در ماهی تابه ریخته و کمی که آب آن تبخیر گردید ، روغن یا کره اضافه نمایید .

می توانید قارچ  را به صورت درسته در آب مرغ و یا خورشت ها و یا سوپ انداخته تا علاوه بر پختن و خوش طعم شدن یک ایده ی جدید در غذاهای شما باشد .به دلیل اینکه قارچ پخته بسیار لذیذ است .