موساکا غذایی یونانی مخلوط از بادمجان، مایه گوشتی و پنیر پیتزا می‌باشد. این غذا خوشمزه، بسیار هم پر کالری است.

1469760_707893479222376_1019554092_n

مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان ۸۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد، رنده یا ریز خرد شده
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد، ریز شده (به دلخواه)
ماست دو سوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
مرحله ۱ – بادمجان‌ها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن‌ها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله ۲ – در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله ۳ – گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.

مرحله ۴ – رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)

مرحله ۵ – نیمی از بادمجان‌ها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را روی بادمجان‌ها پخش کنید و مابقی بادمجان‌ها را روی گوشت قرار دهید.

مرحله ۶ – تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.

مرحله ۷ – ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.